Importbemiddeling


Wilt u net als een van de vele klanten van Harders Trading veel geld besparen bij de aankoop van een auto ? kies er dan voor om een auto te laten importeren uit het buitenland. Wij verzorgen het gehele importtraject, van uw auto zoeken tot en met het afleveren bij u voor de deur met een Nederlands kenteken. Hieronder een overzicht van geïmporteerde voertuigen door Harders Trading.


Audi Q5 2.0 T

 

Deze prachtige Audi Q5 uit 2015 hebben wij mogen importeren voor de familie Van den Bos. Bedankt voor de opdracht en wij wensen jullie veel plezierige en veilige kilometers met deze bomvolle Q5! 


Mercedes GLC 350D Coupe

 

Deze unieke Mercedes uit 2017 hebben wij mogen importeren voor meneer Lievaart. Dit is al de tweede auto die wij voor hem hebben mogen importeren. Hij is een van de eerste die in een GLC 350D coupe in Nederland rond rijdt. Bedankt weer voor deze opdracht en veel plezier met deze prachtige Benz meneer Lievaart!


2 x Mercedes GLC 250

 

Deze 2 Mercedessen uit 2016 hebben wij in opdracht van Van der Lans auto's uit Monster mogen importeren en staan nu bij hun in de showroom te pronken. Bedankt voor deze mooie opdracht en veel succes met deze 2 prachtige wagens!


Mercedes GLC 250D 

 

Deze mooie witte Mercedes uit 2016 hebben wij mogen importeren voor meneer en mevrouw Wijen. Bedankt voor deze leuke opdracht en veel plezier met deze prachtige Mercedes meneer en mevrouw Wijen!


Mercedes GLC 250D 

 

Deze bomvolle Mercedes uit 2016 hebben wij mogen importeren voor meneer Damen. Bedankt voor deze gave opdracht en veel plezier met deze prachtige en bomvolle Mercedes meneer Damen!

Alfa Romeo Mito 

 

Deze leuke Mito hebben wij mogen importeren voor Mevrouw van Bodegom Het is tevens haar eerste auto'tje. Bedankt voor deze leuke opdracht en veel plezier met deze mooie Mito! 


Mercedes GLE 350D 

 

Deze prachtige Mercedes GLE 350D uit 2016 hebben wij mogen importeren voor meneer Lievaart. . Bedankt voor deze prachtige opdracht en veel plezier met deze mooie auto!